Page 1 of 1

using the forum with FireFox

PostPosted: Wed Jul 05, 2017 1:42 pm
by Steve N
anybody having problems when on the forum when using FireFox, I go into some threads and when I hit the back button on the browser, it just will not go back , I have to use the bread crumb trail at the top of the page to get out of the thread

Seems to be the only Forum/website I find this problem

Re: using the forum with FireFox

PostPosted: Wed Jul 05, 2017 3:24 pm
by Rainbow
The forum is working OK for me in Firefox, although Firefox is rather temperamental for me on other sites these days.

Re: using the forum with FireFox

PostPosted: Wed Jul 05, 2017 3:53 pm
by JohnMcafee
I know what you are talking about, have seen this on lots of sites and find it very annoying.

However I don't see it on this forum because of the way I use it: After Viewing the forum's unread posts I always open up threads in their own tab. I do this by centre clicking (Windows Desktop PC) on the little orange boxes - see below. Then closing each tab after reading.

Re: using the forum with FireFox

PostPosted: Wed Jul 05, 2017 4:43 pm
by Jamesnkr
As doing it John's way saves one click per page, I can't imagine why anybody would do it in any other way!

Re: using the forum with FireFox

PostPosted: Wed Jul 05, 2017 7:04 pm
by Steve N
I get so fed up Firefox being so unstable now a days, that I going to Chrome
I only have 2 button mouse so can't centre click, will try right clicking :rock:
Cheers

Re: using the forum with FireFox

PostPosted: Wed Jul 05, 2017 7:17 pm
by JohnMcafee
Don't need centre wheel click.

Hold Ctrl on the keyboard while Left-Clicking mouse to open link in a new tab

Just tried it and it works in Firefox, Chrome, and IE.

Re: using the forum with FireFox

PostPosted: Thu Jul 06, 2017 9:18 am
by Jamesnkr
JohnMcafee wrote:Don't need centre wheel click.


I have just learned something new.

Re: using the forum with FireFox

PostPosted: Thu Jul 06, 2017 6:56 pm
by Not your average framer
Strange I've been using FireFox for years without any of the problems mentioned.

It could be a problem with an ad-on that has been loaded into FireFox. I've deleted some ad-on's or extensions after FireFox doing an automatic update and advising me about existing ad-on's which are no longer comptable with the current updates.

Re: using the forum with FireFox

PostPosted: Tue Sep 05, 2017 8:59 pm
by IFGL
Dumped Firefox about a year ago for chrome, it feels slicker.